Skrivnost hekanja časa je v 4ih preprostih korakih

Kaj bi vi napravili z 1 uro več časa na dan zase?

To je 7 ur več časa na teden!

  • 7 dodatnih ur za šport?
  • 7 dodatnih ur za družino?
  • 7 dodatnih ur za nov projekt?
  • 7 dodatnih ur za študij?
  • 7 dodatnih ur za vas?

Nikoli do sedaj niso bile informacije bolj dostopne. Dobimo jih od kjerkoli in kadarkoli. A vseeno večini primanjkuje časa.

“Nimam časa” je postala stalnica. Vedno težje je usklajevati čas pri delu in doma. Vedno več je odlašanja. Najtežje je obdržati mirnost pri tekmi s časom. Nič ni nenavadno, če nimate več na voljo časa, da se ustavite in razmislite kako bi bilo možno stvari zaključiti na drugačen način. Ste zadovoljni?

Kaj bi vam pomenila 1 ura več na dan?

Ko sem začel poučevati “Hekanje časa” julija 2015, so do mene začeli prihajati uspešni, a zelo zaposleni podjetniki, podjetnice in vodilni v podjetjih, ki so želeli z mano delati direktno ali pa so me povabili v njihova podjetja – da jih mentoriram pri časovni formuli FACT ter jim pomagam v 4ih korakih najti fokus in 1 uro na dan za najpomembnejše stvari v poslu in doma. Dali so mi dobro idejo!

Zato sem poleg delavnice razvil 7-tedenski 1:1 mentorski program, ki vas iz “nimam časa” spremeni v “imam čas”. Primeren je za vse, ki bi želeli direktno imeti 1:1 mentorstvo z mano, na oseben, v vašem tempu in na vam prilagojen način (če si želite to, me kontaktirajte direktno na uros@urosferlin.si).

Na delavnici “Hekanje časa” spoznate pravo moč časovne formule FACT in 4 korake, da osvojite nadzor nad vašim časom. Odkrili boste ključno stvar, ki jo potrebujete za boljše osredotočanje in obvladovanje vašega časa. Na koncu boste ugotovili, da je čas vaša izbira, zato je pomembno, da ga izkoristite pametno.

Kaj bi storili z 1 uro več na dan?

Uspešni ljudje s katerimi delam, imajo tri ključne probleme, ko gre za obvladovanje časa:

  1. Manjka jim fokus. Enostavno bi radi vse, vendar ne najdejo časa in težko zaključujejo stvari.
  2. Nimajo časa zase. Pravijo, da zase časa niti ne potrebujejo.
  3. Niso zadovoljni ob uspehih. Občutijo krivdo ker več časa porabijo za kariero kot za bližnje.

Se vam to sliši znano?

Kaj, če bi lahko stvari premaknili naprej in našli 1 uro časa na dan zase?

Kdaj ste se nazadnje ustavili? Kdaj ste nazadnje naredili nekaj dobrega zase? Nekaj zaradi česar se niste počutili krive zaradi vaše odločitve? Kdaj ste se počutili zares zadovoljni?

Hekanje časa pomeni čas izkoristiti bolj pametno. Včasih so hekanje povezovali z vdori v računalniške sisteme. Danes je to reševanje problemov. Ko poiščete boljši način, ki vam bolj ustreza in hitreje pridete do rezultata. Še več, hekanje časa je navada, ki se jo da naučiti, zato ne potrebujete posebnega talenta. Je navada, ki vodi do tega, da se boste naučili obvladovati čas in osredotočati na prave stvari v poslu in doma.

“Hekanje časa je navada, ki se jo da naučiti.”

Delavnica “Hekanje časa” je ustvarjena za uspešne in izredno zaposlene ljudi, ki enostavno nimajo časa preučevati časovne metode in časa prilagajati sebi. Uči uspešne podjetnike, podjetnice, prodajnike, ambiciozne start-upe vodje, direktorje in lastnike uspešnih podjetij, kako čas spremeniti v pametno porabljen čas, ki prinaša najboljše rezultate in medsebojne odnose.

Učenje hekanja časa na delavnici je najbolj primerno za:

Direktorje, direktorice in vodje.

Start-upe.

Prodajnike in prodajnice.

Ambiciozne študente in študentke.

Podjetnike in podjetnice.

Lastnike in lastnice družinskih podjetij.

Čas je, da prevzamete nadzor nad vašim časom in ga izkoristite bolj pametno.

Čas je za hekanje časa s časovno formulo FACT!

Vam je že dosti, da se vam vedno nekam mudi? Ali postanete živčni, ko pomislite kaj vse morate narediti danes? Vas zgrabi panika ko zamujate?

Ste uspešni in ste v poslu že veliko dosegli z vašim delom in talentom. Vendar potrebujete nov sistem in metode, da boste dosegli nove uspehe – ker je vaš čas trenutno zapolnjen na polno. Obstaja formula za to. Vendar pozor, potrebna je tudi vaša želja in odločitev, da boste vaš čas vzeli v vaše roke.

V čem se skriva ključ, da boste našli čas, ki vas bo popeljal do novih uspehov? Čemu se boste morali odpovedati, da boste prišli do več časa?

Kaj če vam nebi bilo potrebno delati kompromisa? Kaj če bi lahko imeli čas in uživali vse kar vam je najbolj pomembno?

Delavnica “Hekanje časa” in mentorski 1:1 program temeljita na časovni formuli FACT, preizkušenem sistemu, ki vas v 4ih korakih popelje do vašega fokusa in vsaj 1 uro na dan za najpomembnejše stvari v poslu in doma.

Skrivnost časovne formule in 4je koraki do hekanja časa

“Skrivnost časovne formule FACT je v zadovoljstvu in hvaležnosti.”

Časovna formula FACT je formula, zaradi katere najuspešnejša podjetja in posamezniki obvadujejo čas. Sestavine te formule čutimo, slišimo in vidimo vsak dan, ko govorimo o fokusu, konsistenci in vztrajnosti. Vendar jo uspešna podjetja skrivajo. Večinoma govorijo le o posamezni sestavini časovne formule. V časovni formuli FACT se skriva preprosta skrivnost najuspešnejših podjetij in ljudi na svetu pri obvladovanju časa. Njeno bistvo je zadovoljstvo in hvaležnost:

Ali ste osredotočeni na prave stvari v poslu in doma?

Za kaj ste danes hvaležni?

Uspešna podjetja in ljudje, ki uporabljajo časovno formulo FACT, niso 10x pametnejši, niso 10x bolj izkušeni ali 10x bolj talentirani.

Gre zgolj za 4 vrline, s katerimi boste obvladali čas in pridobili vsaj 1 uro nazaj. Potrebno jih je osvojiti po korakih.

Časovna formula FACT

01.

FOKUS (Focus)

Uspešni se znajo osredotočati na tisto, kar jim daje največje zadovoljstvo. Če ne veste kaj je osredotočanje ste čas izpustili iz vaših rok.

1. korak = Prenehaj!

02.

AKTIVNOST (Activity)

Vse aktivnosti uspešnih podpirajo njihov fokus. Takšnim aktivnostim, ki niso v skladu s fokusom, ne posvečajo pozornosti.

2. korak = Premakni!

03.

KONSISTENCA (Consistency)

Uspešni znajo redno in disciplinirano ponavljati tiste aktivnosti, ki podpirajo njihov fokus.

3. korak = NADALJUJ!

04.

ČAS (Time)

Uspešni znajo preostanke časa izkoristiti za aktivnosti, ki jim dajejo največ zadovoljstva.

4. korak = VZEMI SI ČAS!

Če boste pozorni, boste videli ljudi v vsaki industriji, ki ustrezajo tej časovni formuli. Niso potrebna leta, ali sreča, ali trdo delo. Vse je v tem – v kaj ste osredotočeni.

badge-uros100 % dobite povrnjen denar nazaj, če ne boste zadovoljni z delavnico.

Niste prepričani?

No, zakaj se nebi prijavili najprej na e-nasvete o hekanju časa in naredili TAKOJ en korak na vaši poti k obvladovanju časa.

No, zakaj se nebi prijavili najprej na e-nasvete o hekanju časa in naredili TAKOJ en korak na vaši poti k obvladovanju časa.
Vam je članek všeč? Delite ga naprej in komentirajte:

Napišite komentar

Začnite vpisovati in pritisnite Enter za iskanje

4 Shares
Tweet
Share4
Share
Pin