Pričanja

Pričanja zadovoljnih obiskovalcev in obiskovalk ….

 • "Delavnica je izpolnila moja pričakovanja in pričakovanja mojih sodelavcev, prav tako pa je naredila zanimiv vtis na nas vse. Ugotavljam, da bomo z nekaj dodatnega truda oz. samodiscipline z novim znanjem lahko lažje poskrbeli, da bomo osredotočeni na naše delo in si tako pravilno postavili cilje ter prioritetno rangirali naloge. S tem bomo poskrbeli, da bo ob delu ostala kakšna urica več časa za nas same, prav tako pa bo naše delo kvalitetneje opravljeno, tudi sami bomo bolj zadovoljni in s tem lažje "zadostili" našim vrednotam."

  Martin Lah
  Martin Lah direktor proizvodnje v Radenski d.d.
 • V ABC Acceleratorju smo v okviru projekta SIO organizirali delavnice Time Hacking z Urošem Ferlinom. Uroš je neverjeten človek z veliko pozitivne in dobre energije. Všeč mi je bil celoten proces dela z njim, od komunikacije za datume, do izbire tem, do celotne izvedbe delavnice. Delavnice je naredil zelo personalizirane, sproščene, res si se počutil kot v varnem prostoru. Resnično upam, da bom spet imela priložnost sodelovati z Urošem, saj je res super oseba.

  Liza Abram
  Liza Abram ABC Hub manager
 • Uroš je genialen v tem, da (vsaj zame) kompleksne teme na zelo enostaven, razumljiv in aplikativen način pojasni. V mislih imam predvsem poglobljeno diskusijo in vodeno delavnico na temo vizije, cilje, misije ipd. – tako v podjetju kot tudi individualno. Oboje zahteva korenit premislek in Uroš mi je pokazal drugačno dimenzijo tega oz. drugačen pogled na te teme. Kar se tiče »hackanja časa« pa je seveda izjemen v tem kar počne, tudi če sem bil mnenja, da je to področje, ki ga dobro obvladujem, sem zapustil srečanjem z vedenjem, da je še veliko stvari za izpopolnit.

  Matej Kurent
  Matej Kurent Rekono d.o.o.
 • Na delavnici mi je bila všeč sproščenost in predvsem občutek odprtega okolja, da se lahko prepustiš novemu znanju in odkritjem. Nov mi je bil vpogled osebnega vpliva v smislu, da če imaš pri sebi jasno sliko, to izžarevaš tudi navzven. Saj to dejansko že vidimo pri ljudeh, ki so suvereni, vendar mi je bilo všeč, da smo to na delavnici ubesedili in postavili v kontekst osebnega razvoja. Krog vplivanja definitivno uvedem v svoj razvoj, všeč mi je struktura.

  Judita Francekovič Šterk
  Judita Francekovič Šterk Svetovalka za treninge
 • Priporočam. Dobiš dobro primerjavo kako globoko lahko padeš v trenutek hvala Uroš. 😎 P.S: zraven dobiš še en kup drugih stvari, meni je pač to najbolj ostalo v spominu. Če imate denar, ki ga lahko namenite za dodatno izobraževanje, je vredno.

  Rok Meglič
  Rok Meglič Amibit, Reduxi (project manager)
 • Najbolj mi je bilo všeč to, da je bila majhna skupinica, da sem se počutila varno in sprejeto in da ni bilo nekih velikih pričakovanj in zahtev in da sem bila lahko to, kar sem. Ker sem se res počutila varno in sprejeto, se mi je verjetno tudi lahko odvil ta proces, da sem dobila to jasnost in svoj slogan 😊. Zelo zanimiv in nov mi je bil pogled na to, zakaj je nekdo viden, slišan, uspešen in zakaj spet drugi ne. Zelo mi je ostalo v spominu to, da naj vedno govorimo o tem, zakaj delamo kaj in ne kaj delamo. To mi je verjetno od vsega najbolj ostalo v spominu. Vsekakor bom uporabila v praksi moj slogan, vizijo, misijo in to jasnost, kaj pravzaprav počnem, dajem, ker je bil do sedaj en sam velik kaos in nejasnost. Uporabila bom krog vplivanja. V bistvu ne bi nič dodajala in nič odvzemala, se mi zdi, da delavnica da točno to, kar potrebujemo.
  Marjana Korotaj
  Marjana Korotaj SERPHENTINE (ustanoviteljica)
 • "Uroš, redkokdaj naletim na delavnico, kot je tvoja, v kateri si nam zelo iskreno zaupal svoje izkušnje, dobre in slabe. Z leti sem postala precej zahtevna poslušalka na raznih delavnicah in predavanjih, in če me kdo ne prepriča v prve pol ure raje, kar grem, mi je moj čas preveč dragocen. Tvojo delavnico sem poslušala z velikim zanimanjem in odnesla s seboj dve zame pomembni zadevi, ki ju sedaj uvajam v svoje privatno in poslovno življenje. Kar naenkrat mi je postalo jasno – niti zapisati mi ni bilo treba. Resnično sem ti hvaležna za to."

  dr. Lidija Honzak
  dr. Lidija Honzak direktorica Ljubljanjskega univerzitetnega inkubatorja (LUI)
 • "Uroševa delavnica me je v pozitivnem smislu presenetila. Pričakoval sem suhoparno predavanje o številnih podatkih, ki jih lahko vsakdo pridobi iz knjig, dobil pa sem veliko več oziroma največ. Saj se je Uroš popolnoma odprl in z nami delil najpomembnejše, kar lahko nekdo deli z ostalimi, to so bile izkušnje iz realnega poslovnega sveta. Prakse, ki so popolnoma drugačne od teorij, o katerih lahko beremo, in to je tisto najpomembnejše, saj do tega lahko prideš le na dva načina. Da se sam podaš v neznano ali da ti nekdo, ki je skozi to izkušnjo že šel, preda znanje o tem neznanem, in to je neprecenljivo. Najpomembnejša stvar, ki sem jo odnesel z delavnice, je, da manj kot skrivaš, več lahko prejmeš. Iskrena delavnica o vzponih in padcih je tisto, kar ti da zagon, da se boriš naprej, saj spoznaš, da si po vsakem padcu še močnejši. Uroš je odprl svojo vsebino in tako dovolil tudi ostalim, da smo se odprli. Na ta način smo se vsi veliko naučili."

  Igor Hočevar
  Igor Hočevar Vodja prodaje ZZI d.o.o.
 • Uroš, hvala vam za vse, kar ste delili z nami. Začutila sem iskrenost in globoko hvaležnost, kar mi bo za vedno ostalo v spominu. Najpomembnejše, kar mi je ostalo iz vaše delavnice je časovna formula FACT, ki jo sicer že prej srečala, vendar mislim, da sem jo sedaj ponotranjila, kot drugo pa hvaležnost, kar tudi ni novo, ampak ob vas sem to ponovno ozavestila in še bolj delam na njej.

  Nataša Hudelja
  Nataša Hudelja HR Consultant, CO-DE
 • Po prvi delavnici sem dobila potrditev o pomembnost smisla, ciljev in vizije pri delu. Omenjene stvari so še kar nekaj časa rezonirale v meni in me niso pustile ravnodušne. Zelo močno mi je ostal v glavi citat Simona Sineka, ki sem ga v eni drugi zgodbi tudi uporabila. Čeprav stvari po vsem tem času dela, ki sem ga že vložila vase niso bile čisto nove, sem si na novo vzela zase »hack« FOKUS. Skušam delati na fokusu in ves čas vračati pozornost na to, kar delam v tistem trenutku. Včeraj mi je bilo najbolj všeč, da smo imeli format delavnice drugačen, skoraj terapevtski. Koristno je bilo slišati sodelavce pri njihovih izzivih in deliti svoje. Povedala sem več, kot sem nameravala sprva in danes se je že obrnila name po pomoč ena sodelavka. Vesela sem, da je tako. Svoje znanje in svojo energijo želim usmeriti v boljšo postavitev dnevnih delavnih ciljev, da bom res lahko čim več ostajala v fokusu. Hvala Uroš.

  Marjana Kopač Farkaš
  Marjana Kopač Farkaš Nutritional advisor / marketing manager, Atlantic trade d.o.o. (Atlantic Grupa)

So vam vtisi o delavnici “Hekanje časa” in o Urošu Ferlinu všeč?  Delite jih in komentirajte:

Vam je članek všeč? Delite ga naprej in komentirajte:

[social_warfare]

Komentar
 • Anonimno
  Odgovori

  Delavnice z Urošem zahtevajo dodatno, poglobljeno delo na sebi! Uroš skupaj s teboj odkrije nova spoznanja, odkritja predvsem nova formula za Hekanje!
  Vsakič mi je bilo zadovoljstvo delati z Urošem, in na vsaki delavnici sem odkrila nekaj novega, čudovitega. Kot bi vsakič prejela darilo za rojstni dan, novo znanje, novo spoznanje. Uroš je super, in sem izredno vesela, da ga poznam!

Napišite komentar

Začnite vpisovati in pritisnite Enter za iskanje